Kako možemo pomoći?

Uključenje u ljestvicu ili isključenje iz ljestvice

Kako biste se isključili iz pojedine ljestvice, otvorite je i pomaknite se na dno. Vidjet ćete sljedeću poruku: Kliknite ovdje kako biste prestali sudjelovati u ovoj ljestvici.

Ponovite ovaj postupak za bilo koju ljestvicu iz koje se želite isključiti.

Kako biste se isključili iz svih ljestvica:

Računalo
  1. Postavke
  2. Ljestvice
  3. Ukloni iz 'Sve'
Mobilni uređaj

Dodirnite Izbornik za navigaciju s tri crtice (Android) ili Više (iOS), a zatim:

  1. Postavke i mogućnosti
  2. Ljestvice
  3. Ukloni iz 'Sve'

Dva su načina na koja se možete ponovo pridružiti ljestvici. Otvorite ljestvicu i zatim na vrhu odaberite Pridruži se, ili se pomaknite dolje i odaberite Kliknite ovdje kako biste počeli sudjelovati u ovoj ljestvici.

Kako biste se pridružili svim dostupnim ljestvicama, jednostavno odaberite Dodaj u 'Sve'. Možete također odabrati automatsko sudjelovanje u svim novim ljestvicama.

Kada se isključite iz bilo koje ljestvice, vaši će se bodovi automatski postaviti na nulu. Ako se kasnije ponovo pridružite ljestvici, nećete moći retroaktivno dodati nikakve bodove koje ste zaradili dok ste bili isključeni. Nema iznimke za ovo pravilo, stoga pripazite prije nego što odaberete isključenje iz bilo koje ljestvice.

Povratna informacija

Je li članak odgovorio na vaše pitanje?

Povezani članci za pomoć